Viru Haigla investeerib vanadekodude keti rajamisse 15 miljonit eurot

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Haigla koondab eakate hooldamise ühe kaubamärgi alla.
Viru Haigla koondab eakate hooldamise ühe kaubamärgi alla. Foto: Kasper Mäe

Eakate hoolekannet pakkuv AS Viru Haigla koondab oma senised ja üle Eesti lähiaastatel rajatavad eakate kodud Pihlakodu kaubamärgi alla, investeerides vanadekodu keti rajamisse järgmise aasta lõpuks kokku 15 miljonit eurot.

"Koos hiljuti Nõmmel avatud Tallinna kaasaegseima eakate koduga on meil täna kolm Pihlakodu ning paari aasta perspektiivis plaanime Eesti eri paigus veel paar uut kvaliteetset kodu avada," ütles AS Viru Haigla suuromanik Igor Pihela pressiteate vahendusel.

Pihela kinnitusel on järgmise aasta lõpuks Pihlakodul üle Eesti hoolduskohti kokku ligi 500 inimesele.

"Usume, et Eesti ühiskond on saanud nii jõukaks, et jaksab ka oma eakate eest paremat hoolt kanda," märkis Pihela, kelle hinnangul on täna turul üldiselt kvaliteedist tublisti puudus, kuigi tegu on teenusega, millel on selgelt kasvav nõudlus.

Pihlakodu ketis on Tallinna 100-kohaline eakate kodu Nõmmel, lisateenuste valikut pakkuv eakate kodu Tapal ning väiksem ööpäevaringset erihoolekandeteenust ja üldhooldust pakkuv eakate kodu Kohtla-Järvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles