Linnajuhid kohtusid tervisekeskusesse tööle asuvate arstidega

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnajuhid sai arstidega kokku.
Linnajuhid sai arstidega kokku. Foto: Kristel Mänd

Rakvere linnavalitsusse kogunesid nõupidamiseks linnajuhid ühes valdkondlike spetsialistide ja ehitatavas tervisekeskuses tööle asuvate perearstide ning psühhiaatritega, et arutada küsimusi, mis on seotud uue keskuse tööle hakkamisega tuleval sügisel.

Nõupidamist juhtinud linnapea Marko Tormi sõnul on mõlemal poolel kogunenud hulk küsimusi, näiteks puudutavad need vajadust täiendava personali järele ja teenuste korraldamist.

"Tarkus saab tekkida ainult üheskoos ja küsimusi saab lahendada koostöös," märkis linnapea. "Linnal on soov luua perearstidele võimalikult mugavad ja tänapäevased tingimused ning keskuse külastajale arusaadav ja tänapäeva ootustele vastav liikumisruum. Seepärast on ühised arutelud mõlemapoolse selguse saamiseks väga olulised," jätkas Torm.

Kõne all olid ehituslikud, juriidilised, keskuse haldamise, igapäevase töökorralduse ja parkimise küsimused.

Linnajuhi sõnade kohaselt kulgeb tervisekeskuse ehitus plaanipäraselt. Sel nädalal alustatakse väljas soojustorustiku ehitust. Ehitusgraafiku järgi peab Rakvere tervisekeskus olema valmis patsiente vastu võtma 2019. aasta septembri algusest.

Rakvere esmatasandi tervisekeskuses asuvad tänapäevastes ruumides tööle kümme perearsti koos pereõdedega, füsioterapeut, kaks psühhiaatrit ja ämmaemand.

Hoone ehituse maksumus on 2,263 miljonit eurot, mida rahastatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi toel 1,334 miljoni euro ulatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles