Maakonda on tabanud varguste laine

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sissemurdmine autosse.
Sissemurdmine autosse. Foto: Arvo Meeks

Rakvere politseijaoskonna juhtivuurija Tiina Toosti sõnul on viimase paari nädala jooksul maakonnas toimunud mitu vargust, seda nii hoonetest kui ka autodest. Varaste saagiks on langenud sularaha, dokumente ja muud.

Möödunud nädala lõpus varastati Karunga külas autost üle 700 euro koos rahakoti ja dokumentidega. Selle nädala algul tungiti sisse Tõrma külas pargitud sõidukitesse. Ühest viisid vargad kaasa 2000, teisest 60 eurot. Nädala alguses varastati Vadikülas lukustamata garaažist raadio Makita, GPS-seade ja muid esemeid. Antud juhtumite uurimiseks on käimas kriminaalmenetlused.

Loetletud juhtumitest kahe puhul on vargad saanud väärtuslikule varale vaba juurdepääsu lukustamata uste kaudu. Politsei kutsub kõiki üles oma vara eest hoolitsema. Kodust või auto juurest lahkudes tuleb lukustada uksed ja võimalusel panna peale alarmiseade, mis sissetungijatest märku annab. Väärtuslikke esemeid pole autos mõistlik nähtavale kohale jätta ja võimalusel tuleb need kaasa võtta.

Märgates ümbruskonnas liikumas ning autode ja majade ümber tegutsemas kahtlaseid inimesi või nähes pealt süütegu, tuleb sellest kindlasti politseile teatada, helistades häirekeskusele numbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles