Krista Keedus kirjutati ekslikult Haljala vallast välja

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krista Keedus.
Krista Keedus. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Tänaseks tuvastasid Mustamäe linnaosavalitsuse töötajad, et Haljala vallavolikogu liikme Krista Keeduse Haljala valla elanike registrist välja kirjutamise taga oli inimlik eksitus.

"Olen jätkuvalt Haljala valla kodanik ja seega oli ka seaduslik minu hääletus volikogus," edastas Keedus.

Kogu segadus tekkis sellest, et isik, kes soovis ennast Tallinna elanikuks registreerida ja oma elukohaks märkida Keedusele kuuluva korteri, täitis sellekohase taotluse ebakorrektselt. Ja viga ei märganud ka Krista Keedus, kui ta taotluse allkirjastas.

"Et tegu ei olnud tahtliku elukohavahetusega, siis õnnestus see tühistada," täpsustas Keedu, kellele öeldi Mustamäe linnaosavalitsusest, et kuna elukohateatisel on ainult üks vorm, hoolimata sellest, kas esitada see enda, lapse või mitme inimese kohta, on suhteliselt palju vigu.

"Nii et see vist ei olegi väga tavapäratu, aga lihtsalt ei ole selliselt varem välja tulnud," võttis Krista Keedus kogu saaga kokku.

See tähendab, et novembrikuisel Haljala vallavolikogu istungil [mitte oktoobrikuisel, nagu oli ekslikult kirjas eilses artiklis – toim.] vastu võetud otsus, millega anti vallavalitsusele luba viia läbi rahvaküsitlus selgitamaks välja, kus soovivad vallakodanikud näha vallakeskust, on igati kehtiv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles