Tugev tuul toob Läänemerele kuni neljameetrised lained

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merele saabub torm. Foto on illustratiivne
Merele saabub torm. Foto on illustratiivne Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ilmateenistus hoiatab Läänemere põhjaosas puhuva lõuna- ja kagutuule eest, mis ulatub puhanguti 20 m/s. Lainekõrgus on 2-4 meetrit.

Väinamerel, Liivi lahe põhjaosas ja Soome lahel puhub lõuna- ja kagutuul puhanguti 17 m/s. Lainekõrgus on 1-2 meetrit, Väinamerel 0,8-1,3 meetrit.

Läänemere põhjaosas puhub kagu- ja lõunatuul 10-15, puhanguti 20 m/s, pärastlõunal annab tuul aegamisi järele. Ööl vastu esmaspäeva on tuule kiirus 6-11, puhanguti 14 m/s. Läänevetes puhub läänetuul 4-9 m/s. Lainekõrgus on päeval 2-4, öösel 1-2 meetrit. Mitmel pool sajab vihma. Nähtavus on mõõdukas, kuid sajus halb.

Soome lahel, Liivi lahel ja Väinamerel puhub kagu- ja lõunatuul 8-13, puhanguti 17 m/s, öösel 5-10, öö hakul puhanguti kuni 14 m/s. Lainekõrgus on päeval 1-2 m, Väinamerel 0,8-1,3 meetrit. Mitmel pool sajab vihma, sekka võib lörtsi tulla. Nähtavus on mõõdukas, ent sajus halb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles