Libaürituse kutse meelitab Kroonikeskuse kuuske ümber lükkama

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Kroonikeskuse jõulukuusk kavatsetakse libaürituse korras ümber lükata.
Rakvere Kroonikeskuse jõulukuusk kavatsetakse libaürituse korras ümber lükata. Foto: Erakogu

Viimasel ajal on Facebookis levinud komme kutsuda inimesi libaüritustele. Nüüd ahvatleb libakutse esimesel jõulupühal õhku lennutama Rakvere Kroonikeskuse kuuske. 

Unustage ära ostukeskuse dekoratiivse muna postamendilt liigutamine, üheskoos mata eksami üle laskmine või avalikule sünnipäevale kogunemine. See on juba minevik. Rakvere neidude poolt tehtud aktsioonikutse pajatab sellest, et 25. detsembril kell 20.10 plaanitakse ümber lükata Rakvere Kroonikeskuse kuusk. Ilmselt seda ei juhtu ja kuusk jääb oma kohale, varem on sotsiaalmeedias kutsutud muu hulgas üheskoos Rakvere tarvaga Soome ratsutama. 

Endine veebipolitseinik ning praegune politsei- ja piirivalveameti sotsiaalmeedia ja veebiturvalisuse valdkonna eestvedaja Maarja Punak on öelnud, et kuigi osas üleskutsetes on huumorit, toovad need politseile lisatööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles