Kunda ettevõte püüab keskkonnasõbra tiitlit

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Kunda Nordic Tsement.
AS Kunda Nordic Tsement. Foto: Marianne Loorents

Tänasest saavad kõik huvilised kaasa rääkida aasta keskkonnateo ja aasta keskkonnasõbraliku ettevõtte valimisel. Oma lemmiku poolt saab hääletada 13.–26. detsembrini. 

Keskkonnasõbraliku protsessi kategoorias on nominente kolm, nende hulgas Kunda Nordic Tsement AS.

Keskkonnatunnustuste konkursil on traditsiooniliselt olnud kandidaadid, kes on silma paistnud oma keskkonnasõbraliku käitumise ja loodust hoidvate projektidega. Ka tänavuste kandidaatide seas on nii keskkonnateadlikkust suurendavaid kui ka otseselt keskkonnahoiule suunatud projekte ja ettevõtteid.

"Suur rõõm on näha, et konkursile on esitatud nii palju põnevaid ja omanäolisi kandidaate. Neil kõigil on olnud aga sarnane eesmärk – aidata hoida ja kaitsta meie keskkonda. Usun, et nad kõik on oma märkimisväärse panuse selleks ka andnud ja väärivad tunnustamist. Aasta keskkonnateo ja keskkonnasõbraliku ettevõtte võitjaid saab olla aga vaid üks, mistõttu kutsungi kõiki üles oma lemmikule poolthäält andma," kutsus keskkonnaminister Siim Kiisler rahvahääletusel osalema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles