Enamik ajateenijatest pääseb jõulude ajal puhkusele

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enamik ajateenijaid pääseb jõuludeks koju.
Enamik ajateenijaid pääseb jõuludeks koju. Foto: Ants Liigus

Enamik ajateenijatest pääseb pühade ajaks puhkusele, väeosadesse jäävatele sõduritele pakutakse meelelahutust ja tavapärasest pidulikumat toitu.

Kaitseväe väeosades on jõulud korraldatud nii, et enamik ajateenijaid pääseb pühade ajaks puhkusele, väeosades on pühade ajal vähendatud koosseis esmaste vajaduste ja ülesannete täitmiseks, edastas kaitseväe peastaap. Enamikus väeosades saavad jõulude ajal väeosas viibivad ajateenijad puhkusele aastavahetuseks ja vastupidi.

Pühade ajal toimub tavapärasest rohkem ajateenijatele korraldatud üritusi, näiteks 1. jalaväebrigaadi Tapa linnakus on jõulupühadel ning jõulude ja uue aasta vahelistel päevadel ajateenijatel võimalik kutsuda väeossa külalisi tavapärase külastuspäeva formaadis, samuti toimuvad kaplani juhtimisel üritused, väljasõidud ja jumalateenistused.

Paldiski linnakus on pühade ajal sõduritele ette nähtud hilisem hommikusöök ning kehtib puhkepäeva päevakava. 2. jalaväebrigaadi Taara linnakus annab 21. detsembril kaitseväelastele kolm etendust Comedy Estonia.

Samuti pakutakse pühade ajal kaitseväe toitlustuskompleksides tavalisest pidulikumaid roogasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles