Fotokonkurss rikastas valla pildipanka

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avanduse raba lähistel tehtud jäädvustus tõi Väike-Maarja valla fotokonkursil looduspiltide kategoorias võidu Kairo Kiitsakule.
Avanduse raba lähistel tehtud jäädvustus tõi Väike-Maarja valla fotokonkursil looduspiltide kategoorias võidu Kairo Kiitsakule. Foto: Kairo Kiitsak

Kaheksa kuud väldanud Väike-Maarja valla fotokonkursi korraldajatele laekus umbes 150 jäädvustust, mille hulgast valis žürii välja parimad.

Väike-Maarja vallavalitsuse meediaspetsialisti, žürii liikme Kristel Kitsingu sõnul oli päris põnev jälgida, mida inimesed koduvallas oluliseks ja ühtlasi jäädvustamisvääriliseks pidasid. Ta märkis, et hea pilt räägib ikka enam kui tuhat sõna ning laekunud tööde abil saab omavalitsus tulevikus senisest veel paremini esile tuua Väike-Maarja valla ilu.

Loodusfotograafidest pälvis parima tiitli Kairo Kiitsak Avanduse raba lähistel tehtud fotoga, objektidest tegi parima ülesvõtte Vao mõisa tuuleveskit pildistanud Raul Raitšuk. Tegevuses inimese püüdis edukaimalt kaadrisse Tanel Vaarma ning eripreemia vääriliseks tunnistati Liis Niinemetsa foto "Roosa uks".

Konkursil osalejate hulgas oli nii hobi- kui ka elukutselisi fotograafe. Parimad autorid said auhinnaks kinkekaardi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles