Esiliiga võrgutiim saa­vutas nädalavahetusel kaks võitu

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiliiga võrgutiim BMF/Rakvere Võrkpalliklubi sai möödunud nädalavahetusel viis võidupunkti.
Esiliiga võrgutiim BMF/Rakvere Võrkpalliklubi sai möödunud nädalavahetusel viis võidupunkti. Foto: Vladislav Musakko

Eesti esiliiga võrgutiim BMF / Rakvere Võrkpalliklubi alistas laupäeval koduses Rahu hallis 3:2 (25:19, 25:22, 23:25, 22:25, 15:11) Võru VK /Werro ning oli pühapäeval võõrsil 3:1 (25:16, 22:25, 25:17, 26:24) üle Audentese SG / Noortekoondise meeskonnast.

Kuigi peatreener Mehis Täpil oli plaanis võtta nädalavahetusega kolm võidupunkti, oli tulemuseks siiski viis silma. Sellegipoolest tunnistas juhendaja, et on meeskonnaga rahul. “Eks see punkt kadus sinna, et lasime kõikidel meestel mängida. Ütlen, et oleme võrreldes eelmise aastaga päris suure sammu edasi teinud,” rääkis Täpp.

Täpp nentis, et mehed ei jää järgmise kohtumiseni kotile, vaid pärast jõule hakkavad treeningud jälle pihta.

Kümne mängitud vooru järel hoiab maksimaalse kümne võiduga esikohta Tallinna Ülikool. BMF /Rakvere Võrkpalliklubi on võitnud kaheksa mängu ja on turniiritabelis teisel kohal. Meeste esiliiga mängud jätkuvad 12. jaanuaril, mil Rakvere tiim läheb võõral väljakul kokku LotusTimber / Neemeco SK meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles