Kaks Lääne-Viru sportlast aitavad teha jõulude ajal head

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevusliku Honda spordikuulsuste jõuluturniiri üheks võistlusalaks on kangil rippumine.
Heategevusliku Honda spordikuulsuste jõuluturniiri üheks võistlusalaks on kangil rippumine. Foto: Silver Raidla

Teisel jõulupühal, 26. detsembril toimub Saaremaa spordikeskuses järjekordne Eesti spordikuulsuste jõuluturniir, millest võtavad osa ka Lääne-Viru atleedid Greete Steinburg ja Harri Kullas.

Heategevuslikul jõuproovil võistleb kaheksa segapaari. Rakkest pärit jalgrattasportlase Steinburgi paariliseks on maanteerattaproff Mihkel Räim. Väike-Maarja motokrossiäss Kullas on aga ühes tiimis teise motosportlase Kadri Ehamäega.

Ülejäänud segapaarid moodustavad Kaisa Õunpuu – Johannes Treiel (võrkpall ja kergejõustik), Katrina Lehis – Nikolai Novosjolov (vehklemine), Arida Muru –Raigo Kuusnõmm (fitnessisport), Greta Jaanson – Tõnu Endrekson (sõudmine), Kristina Kuusk – Ken Torn (vehklemine ja autosport) ja Elizabeth Jõgi – Kert Keskpaik (rulluisutamine).

Võistkonnad võtavad üksteiselt mõõtu vehklemises (vehklejad kasutavad nõrgemat kätt ja lühemat relva), raskuse hoidmises, joonejooksus, ketsi Honda puhuriga tagaajamises ja rippumises.

Esimest korda Saaremaal peetava spordikuulsuste jõuluturniiri raames korraldatakse samuti oksjon, mille tulud annetatakse "Jõulutunneli" kaudu SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles