Maakonna spordisangarid selgitab hääletus

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa Spordiliit pärjab maakonna säravamaid sporditegijaid uue aasta alguses taas Rakvere linnavalitsuse valges saalis toimuval pidulikul üritusel.
Lääne-Virumaa Spordiliit pärjab maakonna säravamaid sporditegijaid uue aasta alguses taas Rakvere linnavalitsuse valges saalis toimuval pidulikul üritusel. Foto: Marianne Loorents

Lääne-Virumaa Spordiliidu eestvedamisel läks neljapäeval lahti maakonna silmapaistvamate sportlaste selgitamiseks elektrooniline hääletus, mis on avatud uue aasta esimese päeva pärastlõunani.

Oma pingerea üles seatud kandidaatidest saab iga spordihuviline kokku panna viies kategoorias: noor naissportlane, noor meessportlane, naissportlane, meessportlane ja spordiveteran.

Hääletus kestab 1. jaanuaril kella 15-ni ning Lääne-Viru spordiaasta parimad tehakse teatavaks 9. jaanuaril Rakvere linnavalitsuse valges saalis toimuval tunnustamisõhtul.

Spordiaasta paremaid saab hääletada SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles