Lääne-Virumaa Spordiliidu aasta sportlaste hääletus on avatud

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parimad sportlased selguvad 9. jaanuaril Rakvere linnavalitsuse valges saalis maakonna parimate sportlaste tunnustamisõhtul.
Parimad sportlased selguvad 9. jaanuaril Rakvere linnavalitsuse valges saalis maakonna parimate sportlaste tunnustamisõhtul. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

20. detsembrist kuni 1. jaanuari kella 15-ni on avatud hääletus maakonna parimate sportlaste valikul.

Aasta noore naissportlase nominendid on kergejõustiklane Marleen Mülla, lauatennisemängija Kristina Andrejeva, ujuja Brita Rannamets ja maadleja Brita Rannamets.

Parima noore meessportlase kandidaadid on orienteeruja Sander Pritsik, ujuja Alex Ahtiainen, orienteeruja Ragnar Rooba, võrkpallur Tony Tammiksaar ning kergejõustiklane Robin Sapar.

Aasta parima naissportlase nominentide seas on kergejõustiklane Kelly Nevolihhin, lauatennisemängija Reelica Hanson ja triatleet Kaidi Kivioja.

Maakonna parimate meessportlasena on üles antud ekstreemsportlane Raigo Piho, judoka Mark Tširkin, jalgpallur Mario Kuokkanen ning võrkpallur Kaspar Pomerants.

Aasta spordiveterani nominendid on raskejõustiklased Väino Stoltsen ja Ennu Aoveer, maletaja Eino Vaher ning orienteeruja Jaak Rohtsalu.

Oma valik parimatest tee Lääne-Virumaa Spordiliidu kodulehel.

Parimad sportlased selguvad 9. jaanuaril Rakvere linnavalitsuse valges saalis maakonna parimate sportlaste tunnustamisõhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles