Aarne Mäe jõululuuletus jõudis parimate sekka

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Jõulusalmid hakkavad kõlama juba sel pühapäeval.
Jõulusalmid hakkavad kõlama juba sel pühapäeval. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eesti rahvusringhäälingu jõulusalmide konkursile laekus tänavu 1150 luuletust. Luuletusega "Päkapiku miksid" võitis konkursi Signe Kullamaa.

Teist aastat toimunud ERR-i luulekonkursile esitasid luuletusi nii väikesed lapsed kui ka kõrges eas hobiluuletajad. Konkursile laekus 1150 luuletust, neist 13 jõuavad Elisabet Reinsalu esituses ERR-i tele- ja raadiokanalitesse juba sellest pühapäevast. Väljavalitud luuletuste hulka jõudis ka Virumaa Teataja endise peatoimetaja Aarne Mäe jõulusalm.

Žürii valis välja 13 luuletust, mis tulevad esitamisele ERR-i televisiooni ja raadio pühadekavas. Oma lemmikud leidsid suurest valikust ka ERR-i toimetused, kes võitjaid omalt poolt meeles peavad.

Kõik luulekonkursile esitatud jõulusalmid jäävad lugemiseks ja jõulutaadile ettekandmiseks üles veebilehele err.ee/luuletus.

Tagasi üles