SA NUKU juhina jätkab Joonas Tartu

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Tartu.
Joonas Tartu. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

SA NUKU nõukogu valis täna kolme lõppvooru jõudnud kandidaadi seast välja senise teatrijuhi, Rakvere teatri kunagise juhi Joonas Tartu, kes jätkab põhikirja kohaselt järgmisel viieaastasel perioodil teatrijuhi ja juhatuse liikmena.

"Joonas Tartu valik on tunnustus tema senisele tööle, kus on tasakaalus visionääri tulevikku vaatav pilk ja igapäevase teatritöö edukas juhtimine," kommenteeris otsust nõukogu esimees Hillar Sein. "NUKU viimaste aastate lavastused on nautinud nii publikumenu kui kõrgeid hinnanguid kriitikutelt ja teatri kunstilise kõrgvormi järgi saab hinnata ka juhi tööd."

Teatri kunstilise juhi Mirko Rajase sõnul on koostöö Joonasega olnud alati inspireeriv ja moodustunud on tugev meeskond. "On suur väärtus, et teatrijuht on loominguline kaasamõtleja," ütles Rajas. "Samas on väga oluline, et ta oskab hoida majanduslikult selget ja toimivat struktuuri. Oleme saanud teatrisse juurde kutsuda palju noori näitlejaid, lavastajaid, dramaturge ja kunstnikke."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles