Võitu jahtinud korvpalli-Tarvas vandus alla noortetiimile

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere korvpallimeeskonna kuumim nimi Kristo Saage (palliga) veab koduklubi võidult võidule. Mehe mängusärk müüdi reedesel matšil korraldatud heategevuslikul oksjonil 150 euro eest.
Rakvere korvpallimeeskonna kuumim nimi Kristo Saage (palliga) veab koduklubi võidult võidule. Mehe mängusärk müüdi reedesel matšil korraldatud heategevuslikul oksjonil 150 euro eest. Foto: Ain Liiva

Eesti meeste korvpalli meistrivõistluste esiliiga põhiturniiril seni kõik kümme kohtumist enda kasuks pööranud RSK Tarvas võttis reedel kodusaalis vastu G4S Noorteliiga meeskonna. Mitme olulise lülita heidelnud võõrustajad kaotasid 86:93.

Rakverlased olid tagaajaja osas praktiliselt kogu kohtumise vältel: enne otsustavat kümneminutilist perioodi oli seis nende poolt vaadates 66:71, esimese poolaja kaotas RSK Tarvas 42:47 ja avaveerandaja 22:25.

Koduklubi tulemuslikemana viskas Kristo Saage 29 punkti ja hankis 10 lauapalli. Renato Lindmets lisas 17 ja Mihkel Kurg 13 punkti.

Võitjate edukaima, Ran Andre Pehka kontosse kanti 28 punkti. Karl-Kristjan Karpin toetas kaaslasi 24 punkti ja 12 lauapalliga.

Korralikud statistikanumbrid sai kirja samuti Oliver Suurorg, kelle arvele kogunes 15 punkti ning 15 lauapalli.

Kaotusest hoolimata püsib RSK Tarvas esiliiga turniiritabeli tipus: liidermeeskonnal on kümme võitu ja üks kaotus. Teisena järgneb samuti mullu teisest liigast esiliigasse tõusnud KA Tallinna Kalev/TLÜ, kellel on üheksa võitu ja kaks kaotust.

Rakvere linna esindusmeeskond korraldas mängu poolajavaheajal heategevusliku oksjoni, mille tulud annetati Rakvere sotsiaalkeskusele, et laste päevakeskusesse lauamänge osta.

Jõuluvana juhitud oksjonil leidsid omaniku nii korvpall, mis müüdi 75 euroga, kui ka RSK Tarvas logoga tass koos spordikotiga. Kõige hinnalisemaks osutus aga meeskonna liidri Kristo Saage mängusärk, mille hind löödi lukku koguni 150 euro juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles