Homme pöörab ilm kohati sulale

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sula on saabumas.
Sula on saabumas. Foto: Ants Liigus

Kui ööl vastu homset on oodata veel krõbedat külma, siis päeval pöörab kohati sulale. 

Öösel on pilves selgimistega peamiselt sajuta ilm.

Hommikul jõuab saartele ja Loode-Eestisse lume- ja lörtsisadu. Öö hakul puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s, pärast keskööd pöördub edelasse ja lõunasse 2-8, saartel ja rannikul tugevneb 5-11, puhanguti 14 m/s. Külma on 4-9, pikemate selgimiste korral kuni 12 kraadi, hommikuks õhutemperatuur tõuseb.

Peipsi järvel puhub öö hakul nõrk muutliku suunaga tuul, pärast keskööd pöördub edelasse ja puhub 2-8 m/s. Ilm püsib sajuta. Nähtavus on enamasti hea. Külma on 4-7 kraadi. 

Päeval on pilves ilm ning lume- ja lörtsisadu laieneb üle Eesti. Võib tuisata. Kohati tuleb sekka ka vihma ning jäiteoht on suur eelkõige Lääne- ja õhtul ka Kesk-Eestis. Puhub edela- ja läänetuul 6-12, rannikul puhanguti 16 m/s. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis vahemikus -2 junu +3 kraadi, Ida-Eestis -2 kuni -6 kraadi ning õhtuks tõuseb.

Peipsi järvel puhub edelatuul 6-9, puhanguti 12 m/s. Pärastlõunal hakkab sadama peamiselt lund. Nähtavus mõõdukas, sajus halb. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni -5 kraadi, õhtuks õhutemperatuur tõuseb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles