Laupäeval silkab Rakveres mitu tuhat talvejooksjat

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvises Rakveres näeb laupäeva õhtutundidel lippamas mitut tuhandet jooksusõpra. Pilt on illustratiivne.
Talvises Rakveres näeb laupäeva õhtutundidel lippamas mitut tuhandet jooksusõpra. Pilt on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents

Eesti ööjooksu väike veli, esimest korda toimuv talvine ööjooks, toob eelolevaks nädalalõpuks Lääne-Viru maakonna keskusesse tuhanded jooksuhuvilised.

Korraldajate sõnul on tegemist Eesti vabariigi sajandaks sünnipäevaks mõeldud eksklusiivse ettevõtmisega, millele registreerunud 3126 osavõtjat teevad sellest ühtlasi Eesti suurima talvise jooksuürituse.

Joostakse kahel distantsil, mille pikkus on kas viis (üks ring) või kümme kilomeetrit (kaks ringi). Kõiki lõpetajaid ootab selleks puhuks valmistatud unikaalse kujundusega lõpetaja medal.

Talvise ööjooksu 10 kilomeetri distantsi start antakse Rakvere spordikeskuse kõrvalt Spordi tänavalt 29. detsembril kell 18. Seitse minutit hiljem lähetatakse rajale poole lühemal võistlusmaal osalejad.

Et talvised liiklusolud võivad nõuda kohale jõudmiseks rohkem aega, siis soovitavad korraldajad osalejatel oma numbrid välja võtta võimalikult vara.

Rakvere talvise jooksuürituse tõttu suletakse nii võistlejate kui ka kõikide teiste liiklejate turvalisuse tagamiseks 29. detsembril kella 17.50–19.40 mootorsõidukite liiklus Kastani puiesteel, Spordi, Adoffi, Laada, Rohuaia, Laial, Parkali, Jakobsoni, Tööstuse, Tiigi, Vabriku, Pikal ning Kooli tänaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles