Väike-Maarjas saab esitada aasta teo ja aukodaniku kandidaate

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rukkikuningas Hans Kruusamägi on Väike-Maarja valla 2017. aasta tegija.
Rukkikuningas Hans Kruusamägi on Väike-Maarja valla 2017. aasta tegija. Foto: Meelis Meilbaum

Käesoleva aasta lõpuni on võimalik esitada kandidaate, et selgitada välja Väike-Maarja valla lõppeva aasta tegu ning valida omavalitsuse järjekordne aukodanik.

Valla aukodaniku nimetus koos tuhande euro suuruse rahalise preemiaga antakse üksikisikule erilise austusavaldusena Väike-Maarja vallale elutööna osutatud väljapaistvate teenete eest.

Seni on vastava tunnustuse pälvinud kaheksa inimest: Boris Gavronski, Håkon Rissmann-Bredesen, Arno Kasemaa, Eduard Leppik, Aino Lukman, Lembit Keerus, Mall Lepiksoo ja Mall Võhandu.

Ettepanekuid aukodaniku nimetuse andmiseks saavad vallavalitsusele esitada nii füüsilised kui ka juriidilised isikud, tehes seda kirjalikult 31. detsembriks.

Samaks tähtajaks ootab Väike-Maarja vallavõim üksikisikute või organisatsioonide kirjalikke ettepanekuid silmapaistvaima aasta tegija või teo selgitamiseks.

2017. aasta tegija tunnistuse koos mälestusesemega pälvis rukkikasvatuse propageerija ja eestkõneleja Hans Kruusamägi. Kokku on aasta tegijat valitud 15 korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles