Talvise ööjooksu ajal kehtivad liikluspiirangud (1)

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvine ööjooks toob kaasa liikluspiirangud. Pilt on illustreeriv.
Talvine ööjooks toob kaasa liikluspiirangud. Pilt on illustreeriv. Foto: Kristjan Teedema

Eesti Ööjooks – Talve Eri toimumise tõttu muudetakse ürituse päeval, laupäeval, 29. detsembril Rakvere kesklinnas ajutiselt liikluskorraldust.

Mootorsõidukitele suletakse liiklemine kell 17.50–19.40 kogu võistlustrassi ulatuses (Spordi, Kastani, Adoffi, Laada, Rohuaia, Laial, Parkali, Jakobsoni, Tallinna, Tööstuse, Tiigi, Vabriku, Pikal ja Kooli tänaval). 

Korraldajad paluvad vabandust rakverlastelt, kellele ajutised liikluspiirangud ebamugavusi valmistavad. Liikluskorralduse muudatused on ööjooksul osalejate tervise hoidmiseks ning linlaste vara säilitamiseks. Korraldajad loodavad mõistvale suhtumisele ja paluvad võimalusel sel ajavahemikul autoga liikumist Rakvere kesklinnas vältida. Eesti Ööjooks – Talve Eri on EV 100 ürituste programmi raames tehtav Lääne-Virumaa kingitus Eestile. Osaleb üle 3000 inimese, kellele lisanduvad kaaslased ja kaasaelajad linnaruumis.

Linna läbivad bussid suunatakse bussijaama Jaama puiestee ja Võidu tänava kaudu. Linna ühistransport on ürituse toimumise ajaks lõpetanud tegevuse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles