Mersu esindusse jooksis suvest saati putkus olnud lammas (1)

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikese jõulujärgse imena ilmus augustikuus kaduma läinud lambatall vahetult enne aasta lõppu välja ühe Rakvere autosalongi juures.
Väikese jõulujärgse imena ilmus augustikuus kaduma läinud lambatall vahetult enne aasta lõppu välja ühe Rakvere autosalongi juures. Foto: Vladislav Musakko

Silberauto Rakvere müügisalongi eest püüti reede lõuna ajal kinni lambatall, kes oli koos vähemalt ühe liigikaaslasega augustis Veltsis huntide hirmutatud karjast minema jooksnud ja siiamaani ümbruskonnas seikles.

"See on ellujääja. Teda ootab õnnelik elu," märkis samuti väikest viisi lambakasvatusega tegelev Rain. Looma kinni püüda aidanud mees toimetas talle peremehe saabumist ootama kõrval asuva autoremonditöökoja klienditeenindusse, kus sõraline heledal nahkdiivanil ülimalt rahumeelselt istus ja leivaviilu nosis.

Raini sõnul läks augustikuus Veltsis lambakarjast kaduma tegelikult rohkem kui üks loom. "Hundid on väga julgeks läinud. Seal (Veltsis – toim.) elasid hundid põhimõtteliselt lammaste kõrval suurte majade juures, aga jahimeestel lasta neid ei lubatud," lisas ta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles