Rakvere linnavalitsuse kõrval köeti saunad kuumaks ja võeti leili (1)

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval olid saunalised Rakvere kesklinna kolinud ja nende tegemised filmiti üles.
Pühapäeval olid saunalised Rakvere kesklinna kolinud ja nende tegemised filmiti üles. Foto: Kristi Ehrlich

Kaks sauna, auravate kehadega mehed, võttemeeskond kaamera taga ja reporterirollis Üllar Saaremäe. Selline pilt avanes pühapäeva lõunal Rakvere linnavalitsuse maja kõrval Parkali tänavas.

Ühes telksaunas ja ühes auto järelhaagisesse sisse seatud saunas viskasid leili ja lasid vihtadel välkuda Rakvere linnapea Marko Torm, kultuuriminister Indrek Saar, endine sumomaadleja Kaido Höövelson, ansambli Metsatöll kaks liiget, korvpallur Kristo Saage, Karmeli koguduse pastor Gunnar Kotiesen ja Rakvere linnavalitsuse planeerimisspetsialist Erkki Leek, kes sel päeval täitis hoopis saunapealiku kohustusi.

"Väikse kiiksuga üritus, et aasta lõpus ikka hing ja ihu puhtaks saada," vastas saunapealik küsimusele, millega päise päeva ajal kesklinnas ka tegu on.

Tegelikult filmis Eesti rahvusringhääling täna kell 14.55 ETV-s eetrisse mineva otsesaate "Sajaga edasi, Eesti!" tarvis vaheklippi. Ja Rakvere linnavalitsus tegi sama ettevõtmisega ühtlasi reklaami järgmisel aastal linnapäevade ajal Keskväljakul toimuvale saunafestivalile, kuhu on oodata 15–20 sauna.

Marko Torm rõõmustas, et viimase nädala jooksul on Rakvere linn rahvusringhäälingus kolme sündmusega pildile pääsenud: jõulujumalateenistus Kolmainu kirikus ja vana aasta viimane õhtu Keskväljakul, millest tehti otseülekanne ning saunafestivali promova klipi filmimine. "Rakvere on suutnud rahvusringhäälingus huvi tekitada ja rahvusringhääling huvitub ainult sellest, mis võiks kogu Eestit huvitada," kõneles Torm.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles