Talihooldustööd käivad täie hooga

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekoristus. Foto on illustratiivne.
Lumekoristus. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Heitlik ilm, tihe lumesadu, kohatine tuisk ja tugev tuul on muutnud teeolud kõikjal keeruliseks. Rakvere linna avalike teede, tänavate ja bussipeatuste heakorra eest hoolitsevad lepingupartnerid on täna hommikust saati teinud lume- ja libedusetõrjet.

Rakvere linnavalitsuse teedeinsener Lennart Korbe ütles, et praegu on põhirõhk libeduse tõrjel, sest langev temperatuur toob kaasa jäite tekkimise. "Käib tihe tänavate soolatamine, et vältida lume kinnisõitmist ja libeduse teket. Kogu tehnika on valmis, jälgime ilma ja oleme valmis reageerima vastavalt olukorrale ja vajadusele," rääkis ta.

Esimeses järjekorras tehakse talihooldustöid linna põhitänavatel, mis on kõige suurema liiklusintensiivsusega: F. R. Kreutzwaldi, Tallinna, Laial, Laada, F. G. Adoffi, Ed. Vilde, L. Koidula (F. G. Adoffi ja Võimla tänava vaheline lõik), Tuleviku, Niine ja Narva tänaval. 

Rakvere linnavalitsus palub kõigil liiklejail olla ettevaatlik ja arvestada keeruliste ilma- ja teeoludega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles