Koostöölust, 100 lille ja sõpra tõid esikoha

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imelise ilu loojad ei jää tähelepanuta. Rakvere gümnaasiumi projekt "100 lille, 100 sõpra" pani noored ettevõtlikult tegutsema: lilled istutati enda tehtud potidesse ja pandi need lõpuks oma kooli ees mulda.
Imelise ilu loojad ei jää tähelepanuta. Rakvere gümnaasiumi projekt "100 lille, 100 sõpra" pani noored ettevõtlikult tegutsema: lilled istutati enda tehtud potidesse ja pandi need lõpuks oma kooli ees mulda. Foto: Kalev Lilleorg

Aasta lõpus krooniti Rakvere gümnaasiumi kahe klassi laste pooleaastane hoolas töö tunnustusega. Eesti juubeliks tehtud kingitus tõi tulevastele ärihiidudele haridus- ja teadusministeeriumi ettevõtlikkuskonkursil esikoha.

Kaunid asjad vajavad lisaks armastusele aega. Juba kevadel lennutas Rakvere gümnaasiumi õpetaja Krista Asafova õhku mõtte, et mis oleks, kui teeks Eestile 100. sünnipäeva puhul kingituse.

Mis oleks see, mis muudaks nende ettevõtliku kooli ja selle algklasside maja kaunimaks? Ideel tundus olevat jumet, ja et anda koostegemisele võimu juurde, otsustas ta kampa kutsuda õpetaja Kristi Reinebergi. Niimoodi toonased 4.a ja 3.a klass üheks a-ks saidki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles