Kossupoisid esindavad koondist Balti mere karikaturniiril

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kroos (palliga) viskas Balti mere karikaturniiri avakohtumises Eesti poiste U16 koondise parimana 16 punkti.
Kristjan Kroos (palliga) viskas Balti mere karikaturniiri avakohtumises Eesti poiste U16 koondise parimana 16 punkti. Foto: Ain Liiva

Neljapäeval algas Tallinnas igaaastane noortekoondistele mõeldud Balti mere korvpalli karikaturniir. Kolm päeva vältaval jõuproovil osalevad Eesti, Läti, Soome ja Rootsi kuni 16- ja kuni 18-aastaste noormeeste ning neidude tiimid.

Eesti kuni 16-aastaste noormeeste koondisse mahuvad seekord kaks Rakvere spordikooli kasvandikku: Kristjan Kroos ja Marko Kuhi.

Avakohtumises pidid peatreener Rauno Pehka juhendatavad eestlased tunnistama Rootsi eakaaslaste 87:75 (poolaeg 53:34) paremust.

Võõrustajate resultatiivsemana kanti vahetusest mängu sekkunud ja kokku 21 minutit väljakul rassinud Kristjan Kroosi arvele 16 punkti ja kaheksa lauapalli. Marko Kuhile jagus mänguaega 13 minutit, mille jooksul ta sooritas kaks vaheltlõiget ja hankis kaks lauapalli.

Balti mere turniiri teises vastasseisus kohtutakse täna õhtul Soomega. Laupäevases otsustavas matšis astub vastu Läti koondis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles