Kantkülas tulid kokku Vinni valla liidrid

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vinni valla liidrid Kantküla külamajas.
Vinni valla liidrid Kantküla külamajas. Foto: Toomas Herm

Täna kogunesid Kantküla külamajja Vinni vallas külaelu edendavate mittetulundusühingute ja seltsingute esindajad ning külavanemad, et üheskoos minna vastu uuele aastale, vahetada mõtteid ja leida võimalikke koostöökohti.

Kohale tulnud paarikümmet valla liidrit tervitas vallavanem Rauno Võrno, kes muu hulgas märkis, et alles hiljaaegu selgus huvitav tõik – tema vanaema ja vanaisa pidasid selles majas poodi.

Külamaja tutvustas kokkutulnute võõrustaja, MTÜ Külaselts KAI. Vallavalitsuse arendusnõunik Gustav Saar andis ülevaate valla arengukavast ja järgmise nelja aasta eelarvestrateegiast ning mitmesugustest toetustest ja programmidest. Samuti tutvustas ta vabaühenduste ja valla koostööd LEADER-meetmete raames. Vabaühenduste ja valla koostööst uuel aastal spordi ja kultuuri vallas rääkisid noorsoo- ja spordinõunik Uno Muruvee ning kultuuri- ja avalike suhete nõunik Hilje Pakkanen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles