Tarva vutisats võib saada esiliigas neli uut konkurenti

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpalli meistrivõistluste esimeste matšideni on veel mõni kuu aega, kuid suure tõenäosusega peetakse need tingimustes, kus kunstmuruväljakuid katab veel kerge lumekirme.
Eesti jalgpalli meistrivõistluste esimeste matšideni on veel mõni kuu aega, kuid suure tõenäosusega peetakse need tingimustes, kus kunstmuruväljakuid katab veel kerge lumekirme. Foto: Margus Ansu

Eesti Jalgpalli Liidu juhatus kinnitas tänavuseks hooajaks Eesti jalgpalli meistrivõistluste tippliigades osalevad võistkonnad.

Tugevuselt teisel liigatasandil ehk esiliigas mullu viienda koha teeninud ja samas heitlusi jätkav Rakvere JK Tarvas saab algaval hooajal suure tõenäosusega tutvust teha nelja uue meeskonnaga, kellega möödunud hooajal meistrivõistlustel rinda ei pistetud.

Nendeks on meistriliigas viimaseks jäänud Pärnu JK Vaprus, esiliiga B ülekaalukas võitja Tallinna JK Legion, sama liigatasandi hõbedaklubi Tartu JK Tammeka U21 ning pronks Kohtla-Järve JK Järve.

Ülejäänud viis konkurenti on tuttavad eelmisest hooajast: Tallinna FC Flora U21, Tallinna FCI Levadia U21, FC Elva, Tartu JK Welco ja JK Tallinna Kalev U21.

Enne hooaja algust peavad kõik tippliigades võistlevad klubid läbima edukalt veel EJL-is litsentsimisprotsessi, misjärel kinnitatakse liigade lõplik koosseis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles