Vene hingest, armastusega

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erni Kask (vasakul), Jelena Skulskaja ja Peeter Raudsepp jutuõhtul “RT vestleb”.
Erni Kask (vasakul), Jelena Skulskaja ja Peeter Raudsepp jutuõhtul “RT vestleb”. Foto: Helen Solovjev

Kirjanik, tõlkija ja ajakirjanik Jelena Skulskaja, kes värskes raamatus “Armastus vene kirjanduses” jälgib tundeid ootamatust vaatevinklist, nautis Rakvere teatri lavastust “Kuni ta suri”.

Vaadanud Rakvere teatris Peeter Raudsepa lavastust “Kuni ta suri”, pidas kirjanik Jelena Skulskaja kõige tähtsamaks, et loo lõpp tõi talle pisarad silma.

“Luuletaja Bella Ahmadulina, minu sõbranna, ütles, et elus on ainult üks põhjus pisarate jaoks, et nutta – see on kunst. Kui tundsin lavastuse lõpul, et pisarad on silmades, siis arvestades, et olen mitu-mitu-mitu korda seda näidendit vaadanud ja väga hästi teadsin, millega see lõpeb, ja olen vaadanud ka filmi, siis olin väga õnnelik, et see lavastus andis mulle võimaluse jälle tunda kaasa. Et pisarad olid, siis oli tõeline kunst,” kõneles Jelena Skulskaja kohtumisõhtul “RT vestleb”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles