Tamsalust sirgunud surfar valiti Hiiumaa parimaks sportlaseks

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boris Ljubtšenko pälvis möödunud aasta tulemuste eest tunnustust peale Hiiumaa Spordiliidu ka Eesti Purjelaualiidult, mille aastalõpuürituselt on juuresolev pilt pärit.
Boris Ljubtšenko pälvis möödunud aasta tulemuste eest tunnustust peale Hiiumaa Spordiliidu ka Eesti Purjelaualiidult, mille aastalõpuürituselt on juuresolev pilt pärit. Foto: Tiit Aunaste

Kärdla kultuurikeskuses pärjati laupäeval Hiiumaa lõppenud aasta tublimaid sporditegijaid. Parimaks meessportlaseks tunnistati Tamsalust pärit Boris Ljubtšenko, kes võitis mullu teist aastat järjest talisurfi MM-il slaalomis hõbeda.

Juba mõnda aega tagasi perega Hiiumaale ankrusse heitnud 27-aastane Ljubtšenko tunnistas, et säärane tunnustus tuli suure üllatusena. Tiitli võttis ta üle kolmel eelneval aastal parimaks tunnistatud Eesti korvpallikoondise mängijalt Martin Paasojalt.

"Oojaa, ulmeüllatus," lausus Boris Ljubtšenko ja lisas, et kutset Hiiumaa spordiaasta tunnustusüritusele saades ta midagi loota või arvata ei osanud.

Lisaks Hiiumaa Spordiliidu tunnuskirjale ja meenele pälvis Ljubtšenko tänukirja heade sportlike saavutuste eest ka Hiiumaa spordikoolilt, kus ta peab surfitreeneri ametit.

Veebruari alguses USA-s Wisconsini osariigis toimuvaks talisurfi MM-iks valmistuva sportlase võistlema siirdumise toetuseks jätkub Hooandja kodulehel viimaseid päevi kampaania. Selle õnnestumisel võib Boris Ljubtšenko võtta ette teekonna oma neljandatele tiitlivõistlustele märksa rahulikuma südamega.

Hetkel on vajaminevast summast, 2600 eurost, puudu pisut üle 700 euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles