Vaata mahukast galeriist maakonna möödunud aasta parimaid sportlaseid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Kolmapäeva õhtul autasustati Rakvere linnavalitsuse valges saalis Lääne-Virumaa aasta parimaid sportlaseid.

Aasta nooreks naissportlaseks kuulutati Marleen Mülla. Nominendid olid veel lauatennisemängija Kristina Andrejeva, ujuja Brita Rannamets ja maadleja Marta Pajula.

Parimaks nooreks meessportlaseks tunnistati orienteeruja Sander Pritsik. Nominendid olid ujuja Alex Ahtiainen, orienteeruja Ragnar Rooba, võrkpallur Tony Tammiksaar ning kergejõustiklane Robin Sapar.

Aasta parima naissportlase tiitli pälvis triatleet Kaidi Kivioja. Nominendid olid kergejõustiklane Kelly Nevolihhin ja lauatennisemängija Reelica Hanson.

Maakonna parimaks meessportlaseks valiti võrkpallur Kaspar Pomerants. Nominentidena olid üles antud veel ekstreemsportlane Raigo Piho ning judoka Mark Tširkin.

Aasta spordiveterani nimetuse pälvis orienteeruja Jaak Rohtsalu. Möödunud aastal näitasid korralikke tulemusi ka raskejõustiklased Väino Stoltsen ja Ennu Aoveer ning maletaja Eino Vaher.

Sportliku pere tiitel kuulub suurele, kolmest põlvest koosnevale perekond Kruusimägile ning aasta eakaks tunnistas Lääne-Virumaa spordiveteranide koondis Malle Turbani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles