Viru maleva tublimad sportlased olid laskjad, suusatajad ja võrkpallurid

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliidu Viru maleva spordisangarid Lääne-Virumaa spordiaasta tunnustusüritusel Rakveres.
Kaitseliidu Viru maleva spordisangarid Lääne-Virumaa spordiaasta tunnustusüritusel Rakveres. Foto: Ain Liiva

Lääne-Virumaa lõppenud aasta paremate sportlaste kolmapäeval toimunud tunnustusüritusel anti Rakveres üle auhinnad ka Kaitseliidu Viru maleva tublimatele sporditegijatele.

Nii parima mees- kui ka naissportlase tiitli vääriliseks tunnistati laskjad: meestest Vahur Saaremets ja naistest Elise Saar.

Saaremetsa säravamateks tulemusteks olid esikoht Eesti Laskurliidu karikale peetud Kaitseliidu karikavõistlustel ja Kaitseliidu meistrivõistluste pronks. Saar noppis hõbeda riigi tiitlivõistlustelt naisjuunioride arvestuses harjutuses 3 x 40 lasku ja noorte meistrivõistlustel harjutuses 3 x 20 lasku.

Sportlikuma noormehe auhind läks Sergio Deketile ja sportlikumaks neiuks valiti Marit Võhma, kes on mõlemad murdmaasuusatajad.

Eriauhinna teenis Kaitseliidu Viru maleva võrkpallivõistkond koosseisus Mehis Täpp, Tõnu Rummo, Margus Ojamets, Markus Puusaar, Mario Kang, Sven Hõbemägi, Evely Press ja Kairi Laubholts. Pallurid said hakkama ajaloolise saavutusega, tuues esmakordselt kodumaakonda Kaitseliidu meistrikulla.

Viru maleva spordipealikuna tegutsev Sven Hõbemägi märkis kokkuvõtteks, et eelmine aasta oli kohalikele kaitseliitlastele spordi valdkonnas tervikuna edukas ja mitmekülgne. Häid tulemusi näidati lisaks eelnimetatud aladele jõualadel, nagu sangpommisport ja lamades surumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles