Maaelufestival saab tänavugi teoks – eelürituste ja kodukohvikute päevaga

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaelufestivali peetakse tänavu Sõmerul 1. juunil – tegevust jagub nii keskusehoones kui ka selle ümbruses, koduaedades avatakse kodukohvikud.
Maaelufestivali peetakse tänavu Sõmerul 1. juunil – tegevust jagub nii keskusehoones kui ka selle ümbruses, koduaedades avatakse kodukohvikud. Foto: Kasper Mäe

Maaelufestival tuleb tänavu taas – see toimub 1. juunil Sõmeru keskusehoone sees ja ümber. Ürituse eestvedaja Maia Simkin ütles, et ka sel aastal saab festivalil näha kõikvõimalikke masinaid, käsitööd, loomi – eriti rohkelt on oodata kitse- ja lambatõugude esindajaid.

“Põhirõhk on seekord maakogu­kondadel. Ootame neid ennast näitama, paraadil osalema, tutvustama seda, mida nad teevad,” rääkis Maia Simkin.

Maamuuseumide plats on plaanitud suuremana kui mullu ja vana kuivati, mis pärast uuendamist on loodus- ja tehnikamaja, on festivali ajal noortekeskuste päralt, kes korraldavad lastele töötubasid. Esimest korda toimub festivali ajal Sõmerul ka kodukohvikute päev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles