Üks päev Tiit Marveliga "Kättemaksukontoris"

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Režissöör Ain Prosa paneb Sandra Ashilevi stseeniväliselt käeraudadesse. Kristjan Lüüs (vasakul) ja Tarvo Sõmer vaatavad pealt ja tunnevad kaasa.
Režissöör Ain Prosa paneb Sandra Ashilevi stseeniväliselt käeraudadesse. Kristjan Lüüs (vasakul) ja Tarvo Sõmer vaatavad pealt ja tunnevad kaasa. Foto: Aivar Ojaperv

Rakvere teatri näitleja Tarvo Sõmer on “see tüüp, kes mängib igas seriaalis politseinikut”, kui tsiteerida tujurikkujaid. Tarvo ise võtab muheledes omaks, et nii ta on: üks, see “Õnne 13” politseinik, olevat natuke opakas, teine, “Kättemaksukontori” tegelane, aga täitsa lollakas.

Tarvo Sõmer mängib kaasa kahes eestlastele armsas teleseriaalis: “Õnne 13-s” ja “Kättemaksukontoris”. Võtted on reeglina Tallinnas, need kestavad terve tööpäeva ja toimuvad nädalavahetustel. Kui Sõmer tunnid ja päevad kokku lööb, saab ta tulemuseks, et seriaalidele kulutab ta umbes-täpselt kaks kuud aastast.

Ühele sellisele võttepäevale kauples Virumaa Teataja end kaasa ja nägi oma silmaga, kuidas sünnib “Kättemaksukontori” järjekordne seeria. Kes salastatud siseinfot ihkab, siis palun: fotomodell kägistatakse ära. Tiit Marvel ja tema uue hooaja paarimees Sander Pronks arreteerivad Kaur Moksi. Aga Moks pole süüdi. Siis kuulatakse üle keeruliste nimedega kõrvaltegelased, keda kehastavad Sandra Ashilevi ja Lauri Pedaja. Viimase tegelaskuju tundub olevat “puhta pede” (ja Marvel kardab teda seepärast korralikult ülegi kuulata). Mis sellest kõigest välja tuleb ja kuidas Kättemaksukontori naised tegeliku mõrvari paljastavad, peab telehuviline juba ise vaatama. Kõnealune episood on teleeetris millalgi aprillis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles