Töötukassa tänas partnereid

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa 2018. aasta tööandja on SOL Baltics OÜ.
Lääne-Virumaa 2018. aasta tööandja on SOL Baltics OÜ. Foto: Töötukassa

Eesti Töötukassa tänas eelmise aasta parimaid tööandjaid ja koostööpartnereid ning kuulutas välja aasta alustava ettevõtja, lisaks tänati iga maakonna parimat tööandjat ja koostööpartnerit.

Lääne-Virumaa 2018. aasta tööandja on SOL Baltics OÜ. Ettevõte on võtnud tööle vähenenud töövõimega inimesi ja arvestab iga töötaja eriliste vajadustega. Koostöös on leitud mitmeid võimalusi töötajaid toetada ja hoida.

Lääne-Virumaa 2018. aasta koostööpartner on MTÜ Virumaa Tugiteenused. Virumaa Tugiteenused on töötukassa hea teenusepakkuja ja koostööpartner. Töötukassa kliendid on kõrgelt hinnanud Virumaa Tugiteenuste professionaalsust, individuaalset lähenemist ja hoolivust. Koostöös Virumaa Tugiteenustega on toetatud kliente, kes on vajanud tööellu naasmiseks rohkem tuge.

Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel ütles tänuüritusel tunnustuse saajatele: "Koostöö ja usalduseta ei saa midagi tehtud. Te olete teinud rohkem, kui igapäevaselt peaksite." Töötukassa tänas tööandjaid ja koostööpartnereid seitsmendat korda. (VT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles