Tapa väravat asub tsementeerima kogenud ekskoondislane

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikola Naumi tulek SK Tapa meeskonna väravasuule võib tähendada, et kolmapäeva õhtul ei pruugi kõigile käsipallisõpradele Aruküla spordihoones istekohti jätkuda.
Mikola Naumi tulek SK Tapa meeskonna väravasuule võib tähendada, et kolmapäeva õhtul ei pruugi kõigile käsipallisõpradele Aruküla spordihoones istekohti jätkuda. Foto: Marko Saarm

Kolmapäevases Eesti meeste käsipalli meistriliiga mängus seisab Spordiklubi Tapa väravasuule suurte kogemustega Mikola Naum. 

Tapalased kohtuvad kell seitse õhtul Arukülas toimuvas eeldatavas põnevuskohtumises turniiritabelis nendega võrdselt neli punkti kogunud Aruküla/Audentese meeskonnaga.

Võidurõõmu maitsesid mõlemad tiimid viimati läinud aasta oktoobris. Esimese omavahelise matši kallutas hooaja alguses enda kasuks SK Tapa 32:23.

"Seis on oluliselt parem kui eelmisel nädalal, ka vigastatuid on tagasi oodata, ehkki Rauno Kopli on veel fifty-fifty, kas saab või mitte. Ütleme nii, et ühtegi loogilist põhjust pole, miks me ei peaks kolmapäeval võidu peale mängima," rääkis Aruküla meeskonna peatreener Martin Noodla Eesti Käsipalliliidu pressiteenistuse vahendusel. "Loodan näha paremat suhtumist ja rohkem võitlust, kui viimastes kohtumistes."

SK Tapa oluline täiendus 38-aastase väravavahi Mikola Naumi näol lisab meeskonnale kindlasti tublisti enesekindlust. Tõsi, kunagine Eesti koondise puurilukk, kes on kroonitud kolmel korral Eesti meistriks ja võitnud neli karikat, on pikalt väljakult eemal viibinud. Tema leping eelmise koduklubiga HC Kehra lõppes läinud kevadel.

"Metsiku kogemustepagasiga mees meie väravasuul on kindlasti suureks abiks. Madis Valk ja Jens Ülesoo on väga tublid ja andekad, kuid siiski veel meeste mängu jaoks liiga noored," kõneles tapalaste peatreener Elmu Koppelmann. "Nüüd saavad nad veel suurepärase võimaluse Naumi kõrvalt õppida."

Koppelmann lisas, et kolmapäeval vastu astuva Aruküla/Audentes tiimi näol on tegemist tapalastega sarnase väga noore meeskonnaga. "Nii, et kindlasti tuleb põnev lahing. Palju sõltub liidrite tegevusest. Meil on kahjuks puudu Soome tööle läinud kaitsetugi Marek Puieräst. Viimati Viimsi vastu näitas väsimuse märke ka Vahur Oolup, kes tavapärase kahekohalise väravatearvu asemel piirdus vaid kahe tabamusega," lausus juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles