Külm ilm kodutute varjupaika kliente juurde ei toonud

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külm ilm Rakvere kodutute varjupaiga asukate arvu ei suurendanud.
Külm ilm Rakvere kodutute varjupaiga asukate arvu ei suurendanud. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linna sotsiaalkeskuse varjupaika ehk rahvakeeli kodutute varjupaika järsult langenud miinuskraadid mingeid muutusi ei toonud.

Varjupaiga direktor Mairi Leemets rääkis, et neil kasutab teenust jätkuvalt kümmekond püsiklienti. Kõik mehed. Oli vahepeal ka üks uustulnuk, kuid selgus, et tema ei ole pärit Rakverest, vaid teise omavalitsuse haldusalalt ja sealsed esindajad tulid viisid ta ära.

Praegu Rakvere kodutute varjupaigas naisi ei ole. Leemetsa sõnul elas neil vahepeal üks perekond, mees ja naine, kuid sugulased leidsid neile teise ulualuse. Ka on aeg-ajalt külastanud Rakvere varjupaika üks naine, kuid teda pole viimasel ajal nähtud, ka nüüdsete külmade ilmadega mitte.

Politsei on kutsunud märkama külmaohtu sattunud inimesi ja neist ka korravalvuritele teada andma. Ida prefektuuri pressiesindaja Leana Loide sõnul pole Virumaal politsei külmaohtu sattunud inimestest ühtegi teadet saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles