Vinni vald sai viienda naabrivalvepiirkonna

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naabrivalve leppe allkirjastamine. Esiplaanil Vinni vallavanem Rauno Võrno.
Naabrivalve leppe allkirjastamine. Esiplaanil Vinni vallavanem Rauno Võrno. Foto: Vinni vallavalitsus

Neljapäeval sõlmiti Vinni vallamajas Noavere piirkonna naabrivalvega liitumisleping, mis on Vinni vallas juba viies.

Lepingu allkirjastamise juures viibisid Ida prefektuuri Rakvere politseijaoskonna juht Tarmo Tammiste, MTÜ Eesti Naabrivalve tegevjuht Marek Väljari, Vinni vallavanem Rauno Võrno ja Noavere piirkonna esindaja Liina Pikhoff. 

Vallavanem Rauno Võrno sõnul tunneb ta heameelt, et vallas tegutseb viis naabrivalve piirkonda ning huvi naabrivalve vastu on kogukondades olemas.

Naabrivalve liikumisega liitumine julgustab inimesi teatama tähelepanekutest ja korrarikkumistest, millesse nad seni ei sekkunud. Meil kõigil on turvalisem teades, et häda korral ei jää naaber ükskõikseks pealtvaatajaks. 

Noavere naabrivalve piirkonna vanem Liina Pikhoff lausus, et Muuga küla koosseisus oleval Noavere piirkonna kahel majapidamisel oli soov naabrivalvega liituda juba ammu ja tal on heameel, et nad lõpuks liitumiseni jõudsid. Kuuldused naabrivalvega liitumisest liikusid külas kiiresti ning naabrivalvega liitumise vastu on nüüd huvi üles näidanud teisedki naabrid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles