/nginx/o/2019/01/26/11744051t1h77a8.jpg)
Viru suusamaratoni lõpetamise järel lasid osalejad ja taustajõud hea maitsta boršil ning teel, mis keedeti välikatlates valmis otse kohapeal. Suppi valmis umbes 250 ja teed 300 liitri jagu.
Viru suusamaratoni lõpetamise järel lasid osalejad ja taustajõud hea maitsta boršil ning teel, mis keedeti välikatlates valmis otse kohapeal. Suppi valmis umbes 250 ja teed 300 liitri jagu.
Lisaks pakuti soovijatele saiakesi ja kohukest.
Supi ning tee keetis valmis Raivo Liivak. "Mõedaku spordibaasi eestvedajad on mu sõbrad, tulin neile appi," rääkis ta. "Siin pole midagi erilist: vesi välikateldesse ja tuli alla. Midagi boršilaadset peaks välja tulema," rääkis ta ajal, mil suusatajad end veel minekule sättisid.
Maitses igatahes väga hea. Aitähh!