Viru suusamaratoni lõpetamise järel lasid osalejad ja taustajõud hea maitsta boršil ning teel, mis keedeti välikatlates valmis otse kohapeal. Suppi valmis umbes 250 ja teed 300 liitri jagu.
Suusatajatele keedeti 250 liitrit suppi ja 300 liitrit teed
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks pakuti soovijatele saiakesi ja kohukest.
Supi ning tee keetis valmis Raivo Liivak. "Mõedaku spordibaasi eestvedajad on mu sõbrad, tulin neile appi," rääkis ta. "Siin pole midagi erilist: vesi välikateldesse ja tuli alla. Midagi boršilaadset peaks välja tulema," rääkis ta ajal, mil suusatajad end veel minekule sättisid.
Maitses igatahes väga hea. Aitähh!