Oleg Gross: "Tore, et märgatakse ka kaugemal tegutsejaid"

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Gross.
Oleg Gross. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Presidendilt Valgetähe IV klassi teenetemärgi saav ettevõtja Oleg Gross ütles, et poleks elu sees osanud loota, et tema töö riiklikku teenetemärki väärt on.

"Ettevõtjaid on tunnustatute seas alati vähe ja on suur au teenetemärkide saajate hulka sattuda," lausus Oleg Gross. "Tore, et märgatakse ka kaugemal tegutsejaid, sest tihtipeale seda, mis väljaspool Tallinna toimub, pealinnast lihtsalt ei nähta," lisas ta. Samas nentis Gross, et tema ettevõte on juba niivõrd paisunud, et peaks vist juba ka pealinnas silma torkama.

Valgetähe IV klassi teenetemärgi Grossile andmise põhjendusena on toodud ettevõtluse edendamist ja autospordi toetamist. On ju Gross panustanud päris palju Ott Tänaku karjääri edenemisse. "Sain juba kümme aastat tagasi aru, et see mees jõuab maailma tippu, ehkki tollal seda keegi eriti ei uskunud," sõnas ettevõtja.

Oleg Gross märkis, et Tänakut toetades on tegu puhtakujulise heategevusega ning mingit kasu endale või ettevõttele pole ta sealt kunagi tagasi lootnud. "Toetasin, et aidata andekal mehel tippu jõuda," sõnas Gross, kes usub, et Tänakul on reaalne võimalus maailmameistritiitel Eestisse tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles