Koiduküla rahvas ei ole lumevangis

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viit suunab, aga teed ei ole.
Viit suunab, aga teed ei ole. Foto: Meelis Meilbaum

Läinud nädalal jäi Virumaa Teataja fotograafi kaamerasilma ette tavatu vaatepilt. Rakvere – Väike-Maarja tee ääres viitas küll silt Koidukülla viivale teele, kuid teest endast polnud jälgegi.

Tapa vallavalituse teede- ja liikluskorraldusspetsialist Jaanus Annus tõdes pärast foto avaldamist ajalehes, et seda teelõiku ei ole vallavalitsus juba aastaid lahti lasknud lükata.

"Külaelanikele lükatakse lahti Kullenga–Veadla tee, mille kaudu nad liiguvad. Pildil näitab küll külani kaks kilomeetrit, kuid esimese kilomeetri peal ei ela kedagi. Kohalikud külaelanikud teavad, et väljapääs on Kullenga–Veadla kaudu," selgitas Annus, lisades, et kui kellelgi peaks siiski olema vajadus seda teelõiku läbida, tuleb see ka lahti lükata, sest viit vallateed ikkagi näitab.

Neil, kellel on mure lahti lükkamata tee pärast, palus Annus pöörduda vallavalitsusse. "Uuriksime, kas selle lõigu lumest puhastamine on reaalselt vajalik, ja vajadusel organiseerime teehoolduse ka sinna, et kevadet ootama ei peaks," lausus teede- ja liikluskorraldusspetsialist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles