Eesti Laulu finaalis on Rakverest pärit Emily J

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emily J pääses Eesti Laulu finaali. 
Emily J pääses Eesti Laulu finaali. Foto: Liina Notta
  • 6501886

Täna õhtul toimus Eesti Laulu esimene poolfinaal, kuue finalisti seas jätkab Eurovisionile pürgimist ka Lääne-Virumaalt tuule tiibadesse saanud Emili Jürgens, esinejanimega Emily J. Koos xtra basicuga esitas ta loo "Hold Me Close", mille muusika ja sõnad on loonud Andrei Zevakin ja Igor Volhonski.

Emily J on rääkinud, et "Hold Me Close" on laul, mille sõnad kirjutas ta pärast oma esimest lahkuminekut. Kontrastiderohke laulu kohta nentis lauljatar, et sellel on tagamõte. "Me ei ole seda lihtsalt Eesti Laulu jaoks kokku pannud," tõi ta välja enda ning Andrei Zevakini ja Igor Volhonski loodud "Hold Me Close'i" ühe tugevusena.

Esimesest poolfinaalist edasipääsejad on veel The Swingers Tanja ja Birgitiga, Stefan, Victor Crone, Inger ning Sandra Nurmsalu.

Laupäeval toimuvas teises poolfinaalis võistlevad Synne Valtri, Iseloomad, Lumevärv ft. Inga, Sissi, Cätlin Mägi & Jaan Pehk, Kadiah, Kaia Tamm, Kerli Kivilaan, Grete Paia, Lacy Jay, Around The Sun ja Uku Suviste.

Eesti Laulu finaalkontsert toimub 16. veebruaril Saku Suurhallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles