Rakvere lihatööstuse 2000 ruutmeetril asuv juurdeehitis on valmis

Kristi Ehrlich
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere lihatööstus.
Rakvere lihatööstus. Foto: HKScan Estonia

Septembris alustatud Rakvere lihatööstuse praetoodete osakonna 2000 ruutmeetri suuruse põrandapinnaga juurdeehitise rajamine jõudis veebruari alguses lõpule. Nüüd hakatakse paigaldama uusi praetoodete küpsetus- ja pakendamisseadmeid.

"Kaheksa miljoni euro suurune investeering Rakvere lihatööstuse laienemisse edeneb plaanide kohaselt ning uue tootmistehnoloogiaga moodne praetoodete osakond on tootmisvalmis eeldatavasti kevade teises pooles," ütles HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere.

"Euroopas kasvab hakklihast valmistoodete turg kümme protsenti aastas ning investeering kõige uuemasse küpsetus- ja tootmistehnoloogiasse võimaldab meil lansseerida uusi ja innovaatilisi tooteid mitte ainult Eestis ja Baltikumis, vaid ka teistel HKScani koduturgudel. Hetkel töötame ka uute ja keskkonnasõbralike tootepakendite lahendustega, mida tänapäeva tarbija hindab kahtlemata aina enam," lisas Mere.

Tänu investeeringule muutub tootmine Rakveres keskkonnasäästlikumaks, kuna uus tehnoloogia võimaldab säästa viis protsenti energiakuludelt ning elektri asemel võetakse energiaallikana kasutusele gaas. Ehitustöid Rakvere lihatööstuses teeb Lääne-Virumaa kohalik ehitusettevõte Antaares AS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles