Pildid: Lääne-Virust riigikokku pürgijad debateerisid Kadrina raamatukogus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaalt riigikogusse pürgijad olid Kadrinas küsimuste risttules.
Lääne-Virumaalt riigikogusse pürgijad olid Kadrinas küsimuste risttules. Foto: Meelis Meilbaum

Pisut vähem kui üks kuu enne riigikogu valimisi korraldati Kadrina raamatukogus valimisdebatt, millest võtsid osa enamiku Lääne-Virumaal kandideerivate erakondade piirkondliku nimekirja esinumbrid.

Kümnest Lääne-Virumaal esindatud nimekirjast oli rahva ees raskekahurvägi kaheksast: Indrek Saar (sotsiaaldemokraatlik erakond), Marko Pomerants (Isamaa), Annes Naan (Eesti 200), Siret Kotka-Repinski (keskerakond), Tanel Tarkmees (Eesti Konservatiivne Rahvaerakond), Taavi Rõivas (reformierakond), Lauri Klein (Elurikkuse Erakond) ja Pavo Raudsepp (vabaerakond).

Rahvaesindajaks pürgijaid küsitles ajakirjanik Rein Sikk. Poliitikud pidid muu hulgas vastama välkküsimustele, mis puudutasid kirjandust ja kunsti lõpetades Lääne-Virumaa võtmeisikute tundmisega. Samuti tuli kõikidel kandidaatidel lühidalt rääkida Euroopa Liidu sõpradele neile mõistetavas keeles Eesti probleemidest.

Valimisdebatti kanti üle samuti Kadrina vallaveebis, seda jälgis arvuti või nutiseadme vahendusel ligi sada huvilist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles