Lähipäevad pakuvad sulailma

Eva Samolberg-Palmi
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulailm ja vesi tänavatel.
Sulailm ja vesi tänavatel. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Vahelduseks seni päris pakaselisele talvele pakuvad lähipäevad sulailma, prognoosib ilmateenistus. 

Reede öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Hommikul jõuab Lääne-Eestisse uus sajuala. Puhub lõuna- ja kagutuul 5–10, saartel puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus –2 kuni +2 kraadi. Päeval on peamiselt pilves ilm. Ennelõunal sajab mitmel pool lund ja lörtsi, pärastlõunal lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 7–12, saartel ja rannikul puhanguti 15–17 m/s. Sooja tuleb 1–3 kraadi. 

Laupäeva öösel on peamiselt pilves ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 6–11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab lörtsi ja vihma. Puhub lõuna ja edelatuul 6–11, saartel ja rannikul puhanguti 14–17 m/s. Sooja tuleb 1–3 kraadi. 

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 6–12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub edela- ja lõunatuul 6–12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja tuleb 2–4 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles