Õõvastav juhtum Kundas: koerake visati peo käigus aknast välja

Eva Samolberg-Palmi
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa Loomakaitse Liidu Facebooki lehekülg.
Eestimaa Loomakaitse Liidu Facebooki lehekülg. Foto: Kuvatõmmis

Eestimaa Loomakaitse Liit (ELL) jagab sotsiaalmeedias õõvastavat kirjeldust juhtumist, mis leidis aset Kundas. Väidetavalt läks seal käest korteris toimunud pidu, mille tulemusena kaotas elu aknast välja visatud sülekoer, looma perenaine peksti aga vaeseomaks.

ELL-i postituses seisab: "Kundas elaval Kellyl ja tema emal oli pisike murumuna Stefani. Pere lemmik oli ca. kuueaastane pisike pekingi paleekoer, keda pere väga armastas ja hoidis. 

Üleeile (teisipäeva) õhtul otsustas Kelly võtta pisikese sõbra kaasa ühele koosviibimisele Kundas Kasemäe tn 13, korteris, kuhu kogunes seltskond noori ca. 20+ vanuses. Pruugiti ka alkoholi. Kelly ise viibis ka selles korteris aeg-ajalt oma sõbra juures, seega oli loomulik, et koer eile seal viibis.

Mingil põhjusel tekkis noorte vahel tüli. Selle asemel, et vaidlus lahendada verbaalsel ja mõistlikul moel, otsustasid kaks meesterahvast lahendada selle teisiti.

34-aastane Kaido Vanatoa olla käsipidi kallale läinud Kellyle. Lisaks kätele kasutas mees ka kurikat ja lõi naist sedavõrd hullusti, et viimane kaotas mõneks ajaks teadvuse. Kui naine toibus, ei leidnud ta korterist enam pisikest Stefanit. Selleks hetkeks oli Kelly sõbranna kutsunud politsei ja kiirabi.

Küsimise peale, kus koer on, olla vastatud, et läks õue jalutama. Kelly kummardus viienda korruse aknast vaatama, et näeb ehk kuskil oma koerakest enne, kui õue otsima tormab."

Loe pikemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles