Maakonnas on kütitud kolm võsavillemit

Eva Samolberg-Palmi
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hunt on võimas loom: selle käpa omanikul oli turjakõrgust 73 sentimeetrit ja pikkust ninaotsast saba alguseni 110 sentimeetrit.
Hunt on võimas loom: selle käpa omanikul oli turjakõrgust 73 sentimeetrit ja pikkust ninaotsast saba alguseni 110 sentimeetrit. Foto: Lea Margus

Jahimehed on käimasoleval hooajal küttinud 57 hunti ja kuu lõpuni tohivad lasta neid veel kaheksa. Lääne-Virumaal on see jahihooaeg elu maksma läinud kolmele soele.

Pärnumaal on jahimehed neljapäevase seisuga küttinud 12 hunti, neist kaheksa limiidi ja neli eriloa alusel, Raplamaal on aga lastud limiidi kohaselt kümme ja Järvamaal üheksa hunti.

Harjumaal on kütitud limiidi kohaselt seitse ja Tartumaal kuus hunti, samas Läänemaal on lastud neli hunt limiidi ja kaks eriloa alusel.

Valgamaal on limiidi kohaselt lastud kolm looma, Ida-Virumaal kaks ja Võrumaal üks hunt. Saaremaal on lastud üks hunt limiidi ja üks eriloa alusel. Lisaks on eriloa alusel kütitud seitse hunti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles