Rakvere avatud noortekeskus jääb tõmbetuultes ellu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädal tagasi arutasid Rakvere linnavalitsuse saalis noorsootöö ja noortekeskuse tuleviku üle peamiselt pisut vanemad inimesed, noori oli vaid käputäis.
Nädal tagasi arutasid Rakvere linnavalitsuse saalis noorsootöö ja noortekeskuse tuleviku üle peamiselt pisut vanemad inimesed, noori oli vaid käputäis. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere avatud noortekeskus on tõmbetuultes ja see tähendab üht – vanamoodi edasi minna ei saa. Nädal tagasi kutsuti linnavalitsusse need, kes noorsootööga seotud, et rääkida teravast probleemist: kuhu ja kuidas liikuda?

Kui Pärdi-nimelise kontserdimaja esimesed talad tõusevad kõrgustesse, tähendab see, et Rakvere avatud noortekeskust (RANK) puudutav eluline otsus peab olema sündinud.

Aasta on aega, et jõuda selgusele, kuhu saab noortekeskus oma kodu. Sama oluline on küsimus, kas seesmiselt sobib edasi minna nagu praegu või teha asju teisiti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles