Rakvere Võrkpalliklubi tegi Selverile tuule alle

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Credit24 meistriliiga mõõduvõtul oli Rakvere Võrkpalliklubi kodusaalis kindlalt, 3:0 (geimid 25:21, 25:18, 25:23) parem Selver Tallinna meeskonnast.
Credit24 meistriliiga mõõduvõtul oli Rakvere Võrkpalliklubi kodusaalis kindlalt, 3:0 (geimid 25:21, 25:18, 25:23) parem Selver Tallinna meeskonnast. Foto: Meelis Meilbaum

Credit24 meistriliiga mõõduvõtul oli Rakvere Võrkpalliklubi kodusaalis kindlalt, 3:0 (geimid 25:21, 25:18, 25:23) parem Selver Tallinna meeskonnast.

Rakverlastest skooris Taavi Nõmmistu 23 ja Andris Õunpuu 10 punkti. Punktiarvet kasvatasid veel Tanel Uusküla (9 punkti), Reimo Rannar (7 punkti) ning Joonas Popman (6 punkti).

Selveri resultatiivseim oli Timo Lõhmus 14 punktiga.

Võiduga kindlustas Rakvere Võrkpalliklubi liigas kuuenda koha. See tähendab, et järgmisel nädalal mängitakse play-off'is liiga kolmanda meeskonna Riia Tehnikaülikooliga.

Selver oli juba enne mängu, täpsemalt eilse 2:3 kaotusega Pärnule, kindlustanud endale põhiturniiri viienda koha.

Põhiturniiri võitja saab ühtlasi 1. ja 2. märtsil toimuva finaalturniiri korraldusõiguse. Veerandfinaalides kohtuvad põhiturniiril üldarvestuses kohtadele 1.–8. tulnud võistkonnad vastavalt: 1. vs. 8., 2. vs. 7., 3. vs. 6. ja 4. vs. 5., kusjuures teine ja vajadusel kolmas mäng on kõrgema asetusega võistkonna kodus. Veerandfinaalide kuupäevad on 21. veebruar, 23. veebruar ja vajadusel 24. veebruar.

Credit24 meistriliiga põhiturniiri järjestus määrab Eesti meistrivõistluste veerandfinaalide paarid. Põhiturniiril kaks kõrgeimat kohta saanud Eesti võistkonda pääsevad otse poolfinaali, ülejäänud neli võistkonda kohtuvad kahe võiduni peetavates veerandfinaalseeriates. Omavahel lähevad vastamisi põhiturniiri 3. ja 6. ning 4. ja 5. Esimene ja vajadusel kolmas mäng peetakse kõrgema asetusega meeskonna kodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles