Januse naise kõrisõlm käis kui Singeri massina nõel

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janused kipuvad juba kaupluses pudelit kummutama.
Janused kipuvad juba kaupluses pudelit kummutama. Foto: Elmo Riig

Hiljuti sai turvafirma G4S patrull häireteate Rakveres asuvast esmatarbekaupu müüvast poest.

Kell näitas 9.03, patrull jõudis kohale kuue minutiga. Kaupluse müüjad osutasid 40. eluaastates naisele, kes ei olnud mallanud oodata kella kümneni, mil alkoholi müüma hakatakse, vaid oli haaranud riiulilt lapiku viinapudeli ja võtnud sealt tubli lonksu. Kaupluse klienditeenindajate sõnul oli sama naine eelmisel päeval pudeli Laua viina varastanud, kuid pääsenud siis karistamatult minema.

Naine ise oma teguviisi turvatöötajatele ei põhjendanud. Teatas lihtsalt, et tal on paha olla. Kui turvatöötaja naise kinni pidas ja politsei kutsus, otsustas viinavaras taas tegutseda, haarates riiulilt järgmise pudeli. Seekord eelmisest pisut peenema margi – Star Dollari. Sellestki pudelist õnnestus alkoholilembil lonks kätte saada, enne kui turvatöötaja reageerida jõudis. Et naine korrakaitsjate korraldustele ei allunud, pandi tal käed politseinike saabumiseni raudu.

Turvafirma G4S Eesti kommunikatsioonijuht Reimo Raja ütles, et alkoholivargused kauplustest on igapäevased. "Juhtumeid, kus juba poes avatakse alkoholipudel ja hakatakse jooma, tuleb ette harva," sõnas ta ja lisas, et kui selliseid tegusid toime pannakse, siis pigem kellaaegadel, mil alkoholimüük on keelatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles