Tänavad on klaaslibedad: traumapunkti pöördub rängalt kukkunud inimesi

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teed on ülilibedad ja see on kaasa toonud ka selle, et Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonda on neil päevil pöördunud üha enam inimesi, kes on rängalt kukkunud.
Teed on ülilibedad ja see on kaasa toonud ka selle, et Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonda on neil päevil pöördunud üha enam inimesi, kes on rängalt kukkunud. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Kolmapäevast alates on ilm mänginud vingerpussi ning vahelduvad miinus- ja plusskraadid on muutnud teed ja tänavad ülilibedaks.

Rakvere haigla erakorralise meditsiini osakonda (EMO) on neil päevil pöördunud üha enam inimesi, keda on libedus jalult niitnud. Rakvere haigla peaarst Sirje Kiisküla ütles, et eelmisel nädalal pöördus EMO-sse 15 inimest, kes olid kukkunud libeduse tõttu. Pühapäev ja selle nädala algus tõid libeduseohvreid juba rohkem – 20. Kiisküla märkis, et lisaks nendele on inimesi, kes olid kukkunud ja saanud viga suusarajal. "Need ei ole otseselt luumurrud, kuid halvad kukkumised. Väänamised ja ristseliti kukkumised, ka peatraumad," iseloomustas peaarst. (VT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles